antwerpsesteenweg15_vosselaar-web-18

Schrijf u in voor een virtueel woningbezoek en persoonlijk bouwadvies.

Gepubliceerd op: 14 november 2020

Beste,

Hopelijk verkeren u en uw naasten in goede gezondheid. De huidige maatregelen om het virus in te perken hebben effect, dus laat ons samen volhouden.

We merken dat er momenteel een grote interesse is in bouwen, en we passen ons dan ook graag aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in uiterst veilige omstandigheden.

Ook van thuis uit kunnen we u virtueel rondleiden in deze laagbouw-woning met aanpalend een thuiskantoor dat tevens dienst kan doen als poolhouse, zorgwoning of kangoeroewoning!  

Dankzij de grote glaspartijen staan de open leefruimtes in nauw contact met de omgeving rondom de woning. Zo genieten de bewoners van een aangename lichtinval en de natuur. 

De doordachte architectuur en uitgekiende technieken resulteren in een comfortabele nul-energiewoning met een E-peil -16. Zo kunnen de bewoners levenslang genieten van een minimale energiefactuur en gedurende 5 jaar een korting van 100% op de onroerende voorheffing.

Schrijf u vooraf in voor een virtueel werfbezoek en wandel samen met uw bouwadviseur door deze woning. Intussen krijgt u een antwoord op al uw vragen, alsook persoonlijk bouwadvies.

Hoe? Schrijf u in voor een videocall via info@arkana.be

Wanneer? Zaterdag 28/11 of zondag 29/11, geef gerust uw voorkeur op. Ook een ander tijdstip kunnen we bekijken.

Na inschrijving ontvangt u via uw bouwadviseur een mail met het tijdstip en een link, waarmee u rechtstreeks kan videobellen. U zorgt dat uw camera en geluid actief staan, de rest doen wij. Lukt het niet? Geen nood, we loodsen u erdoor.

Zorg goed voor uzelf en elkaar.

Bouwteam Arkana,

André Versteegen, Jef Dauwen, Paul Janssens, Wesley Haesevoets.