Arkana behoort als bouwfirma tot de absolute pioniers in houtskeletbouw, CLT houtbouw en hybride bouwen

Al sinds 1970 realiseren wij energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Daarbij richten we ons op de volledige provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en gaan we in de zuidelijke regio’s van Nederland aan de slag.

De enorme isolatiemogelijkheden en het luchtdicht bouwen maakt van houtskeletbouw dé bouwmethode van vandaag en de toekomst.

 Architecturaal kent houtbouw geen grenzen. Onze unieke energiezuinige woningen worden gekenmerkt door een doordachte architectuur met een groot wooncomfort, veel natuurlijk licht en een maximale ruimtebeleving.

ARKANA - Demoor Haacht (Medium)

Houtbouw = de toekomst

Als ervaren bouwbedrijf geloven wij rotsvast in houtbouw als dé bouwtechniek van de toekomst. We bieden zowel houtskeletbouw, CLT-bouw, als een gecombineerde hybride houtbouw aan. Door een nauwgezette uitvoering van deze technieken staat Arkana als aannemer garant voor kwalitatieve woningen met een hoge luchtdichtheid. Isolatie en luchtdichtheid vormen de basiselementen van een energiezuinige woning.

Lees meer over houtbouw

Sleutel-op-de-deur

Als bouwfirma geven wij het gekende concept sleutel-op-de-deur een eigen unieke invulling. Wij werken niet met standaardontwerpen of –formules. Elke woning wordt volledig op maat ontworpen, waarbij u van een volledige keuzevrijheid geniet inzake vormgeving, indeling en materialen. In elke fase van het ontwerptraject wordt u persoonlijk begeleid door uw vaste bouwconsulent. Tijdens de realisatie vormt uw projectleider uw rechtstreeks aanspreekpunt.

Lees meer over sleutel-op-de-deur
houtskelet-brasschaat
Keerbergen_013

Doordachte architectuur

Een maximale ruimtebeleving, veel natuurlijk licht en een optimaal wooncomfort. De doordachte architectuur waar Arkana als bouwbedrijf voor staat, gaat veel verder dan een aantrekkelijke gevelarchitectuur. Wij werken samen met een select gezelschap van architecten die onze visie op energiezuinig, duurzaam en comfortabel bouwen delen.

Lees meer over architectuur

Deel van B&R Bouwgroep

Arkana maakt als zelfstandig bouwbedrijf sinds 2001 deel uit van de B&R Bouwgroep. Deze inbedding biedt onze klanten tal van voordelen. Wij zijn en blijven een onafhankelijke KMO waar flexibiliteit en persoonlijk contact centraal staat.

Als lid van de B&R Bouwgroep beschikken wij evenwel over solide en financieel zeer stevige fundamenten. Binnen de groep genieten we van alle nodige technische ondersteuning en knowhow.

Bovendien werken wij met lagere overheadkosten omdat zaken als IT, logistiek, personeelsbeheer,… op overkoepelend groepsniveau worden geregeld. Alle medewerkers van Arkana richten zich volledig op het bouwen van uw energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw.

IMG_2026_bewerkt Benr - wagenpark - mannen(Medium)