Comfortabel en duurzaam bouwen is onze ambitie. De termen comfortabel en duurzaam mag u op talrijke manieren interpreteren.

Comfortabel bouwen

Zorgeloos bouwproces

Comfortabel heeft niet alleen betrekking op onze unieke sleutel-op-de-deur aanpak waarbij u mag rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding doorheen het volledige traject. Op onze manier realiseert u zorgeloos uw droomwoning. Nog comfortabeler bouwen bestaat niet…

 

Optimaal wooncomfort

Comfortabel betekent voor ons ook optimaal wooncomfort. Wij bouwen energiezuinige woningen in houtskeletbouw waar u zich meteen thuis voelt.

Elke woning die wij bouwen, is uniek. Een doordachte open architectuur met een maximale ruimtebeleving en veel natuurlijk licht staat daarbij centraal. Het ontwerp is volledig afgestemd op uw functionele noden, uw stijlwensen en de mogelijkheden van het bouwperceel.

 

Aangenaam en gezond binnenklimaat

Een doorgedreven isolatie en een luchtdichte woning zorgen in combinatie met de juiste energiezuinige technieken voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Duurzaam bouwen

Ook duurzaam bouwen omvat in onze visie meerdere betekenissen.

Levenslang wonen

We bouwen een woning die zowel vandaag als in de toekomst aan uw noden voldoet. Zo houden we nu al in de ontwerpfase rekening met uw latere levensfases. Op die manier zorgen we ervoor dat u levenslang van uw woning kunt genieten.

In het ontwerp vertaalt dit zich op talrijke manieren, waaronder aangepaste circulatiemogelijkheden, deurbreedtes, ergonomie van de indeling en maatkasten, flexibele ruimtes,… 

 

Duurzame materialen en bouwtechnieken.

Met houtbouw kiezen we voor een duurzame bouwtechniek die zich perfect leent voor het realiseren van energiezuinige woningen. Daarbij gebruiken we maximaal duurzame materialen met een minimale impact op het milieu.

Als innovatief bouwbedrijf nemen wij op vlak van duurzaamheid een absolute voortrekkersrol op. Op dit moment bestuderen we de mogelijkheden en voordelen van het zogeheten circulair bouwen.

houtskelet-brasschaat