antwerpsesteenweg15_vosselaar-web-18

Onzeker over uw bouwwens? Vraag advies!

Gepubliceerd op: 14 november 2020

Twijfel je of jouw bouwwens haalbaar is, of hoe je dit best aanpakt? 


Een eigen huis bouwen is meestal een “once-in-a-lifetime” ervaring. Het is dan ook niet gek dat heel wat mensen met bouwplannen zich het hoofd breken over hoe ze de realisatie van hun droomwoning zullen aanpakken.


Een haalbaarheidsstudie zal je meer duidelijkheid geven over de mogelijkheden, en we toetsen deze af aan de hand van enkele realisaties.


Inspiratie

Snuister zeker eens door de talrijke foto's van onze realisaties, en ontdek welke stijl jouw het meest aanspreekt. Tijdens een videocall kunnen we je eenvoudig virtueel rondleiden doorheen onze woningen. Iedere woning wordt steeds ontworpen volgens de leefwijze en wensen van de bouwheer, alles is mogelijk.

Een belangrijke vraag die een toekomstige bouwer zich in de voorbereidende fase kan stellen is of sleutel-op-de-deur bouwen voor zijn of haar situatie de beste oplossing is.

Persoonlijke totaalbegeleiding

Arkana besteedt veel tijd en energie in het voorbereidende traject, waarbij werkelijk ieder detail wordt besproken. Je kan rekenen op professioneel advies in verband met het ontwerp, keuze materialen, noem maar op. Soms kunnen kleine aanpassingen budgettair een besparing opleveren, en ook daarin spelen we open kaart. Wij zoeken dit allemaal uit en zorgen ervoor dat het financiële plaatje klopt.

Bouwproces voor rekening van één firma

Kiezen voor sleutel-op-de-deur bouwen betekent de touwtjes uit handen geven aan één partij die verantwoordelijk is voor het gehele bouwproces. Tijdgebrek, het ontbreken van bouwkundige kennis en geen behoefte aan bouwstress zijn belangrijke redenen om met deze formule een woning te bouwen. 


Ga eens kijken bij een Arkana woning in de buurt

Arkana heeft overal in België sleutel-op-de-deur woonhuizen gerealiseerd. Vraag naar referenties in jouw regio of informeer naar de bouwstijl die je in gedachten hebt. Ook een bezoek aan een woning in opbouw is ideaal om kennis te maken met onze werkwijze en materialen. 

Aarzel niet en contacteer ons!

We maken graag tijd voor een gesprek via videocall, telefoon, mail of een werfbezoek op afspraak. 

We hopen snel van je te horen.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Bouwteam Arkana

Lees meer nieuws