omslag owd

Bezoek een afgewerkte woning

Gepubliceerd op: 24 augustus 2021

Het bouwverlof is gepasseerd. Velen kozen voor een stay-cation, een moment om thuis tot rust te komen en ons bewust te worden van hoe we willen wonen.

Hoe klein of groot uw bouwdroom ook is, we bekijken met veel plezier samen met u de mogelijkheden voor een nieuwbouw woning op maat van uw leefwijze en toekomstvisie. 

We brengen uw wensen in kaart, en informeren u ivm budgettering, inclusief kosten zoals architect, stabiliteitsstudie, nutsleidingen, ... 

Aarzel niet en vraag vrijblijvend advies, of schrijf u in voor onze open-huis-dag op 26/09.


Open-huis-dag op zondag 26 september

Met dank aan onze klanten, die zo gastvrij zijn om hun woning voor u open te stellen, kan u inschrijven voor een rondleiding doorheen hun afgewerkte woning. Een unieke kans, en ook de architect van de woning is aanwezig!

Volgende woningen kan u bezichtigen op 26/09, mits voorafgaande inschrijving.


Doordachte architectuur

Locatie: Arendonk

Arendonk

Deze halfopen eengezinswoning in houtskelet is gelegen te Arendonk.
  

Bij het ontwerp werd er naar een optimale en efficiënte indeling van de woning gezocht, rekening houdend met de beschikbare oppervlakte, de wensen, het perceel, de oriëntatie en het budget.

De leefkeuken heeft een zeer open karakter en staat in relatie tot de tuin.

Door te werken met schuifdeuren kan men kiezen of men de inkom en bureau open of gesloten laat. Dit zorgt ervoor dat de zithoek een open karakter heeft wanneer de deuren open staan en een meer gesloten en gezellige hoek is wanneer de deuren dicht zijn. Door het plaatsen van maatkasten wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

De trap is centraal in de woning voorzien zodat er een optimale indeling is van de ruimtes op de verdieping.


Levenslang wonen

Locatie: Bierbeek

Bierbeek

Deze éénlaagse vrijstaande woning in Bierbeek is ontworpen rond het idee van levenslang wonen. Om die reden werd de volledige bouwzone ingevuld, niet alleen door de woning zelf, maar ook door zonneluifels, fietsenberging en carport. 

Architectuur en interieur gaan hand in hand voor een optimale benutting van de oppervlakte. De leefruimtes ontplooien zich rond de centrale inkomhal en kregen door hun weldoordachte positie de gepaste privacy en de geschikte oriëntatie. Achteraan, aan de tuinzijde, ligt de slaapkamer met badkamer en dressing. Deze nachtvertrekken worden gescheiden van de leefzone door middel van een dubbel kastvolume dat zowel kleer- als keukenkasten omvat. In de zuidelijke hoek, die volledig opengetrokken wordt richting tuin en zijtuin, bevindt zich de ruime leefkeuken met overdekte terraszone, die een belangrijke buffer vormt voor de felste zon. 

Aansluitend vinden we de eerder intieme leefruimte aan de voorzijde. Hier wordt de avondzon binnengelaten door het slanke hoekraam, terwijl de diepe voortuin de inkijk beperkt. Naast de living ligt een polyvalente ruimte met bureau, die volledig afgesloten kan worden om dienst te doen als extra (logeer)kamer. In de noordelijke hoek vinden we alle secundaire functies om de openheid van de overige gevels te kunnen waarborgen

Vermeld welke woning u wenst te bezoeken (Arendonk of Bierbeek).
Na inschrijving ontvangt u een mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

Mocht u liever op een ander ogenblik  een nieuwbouwwoning in uitvoering bezoeken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We bekijken samen welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en prikken een tijdstip.

We zijn alleszins benieuwd naar uw bouwwensen, en kijken ernaar uit om u te woord te staan.

Tot binnenkort,

bouwteam Arkana

Lees meer nieuws