16a64b73-cd2d-4afd-9468-58d11c9ed994 (1)

Werfbezoek op afspraak mogelijk

Gepubliceerd op: 18 maart 2022


Deze gezinswoning bevindt zich in een rustige omgeving in Wuustwezel, nabij de Nederlandse grens. 

Het ontwerp van deze woning werd volledig afgestemd op maat van de opdrachtgevers. De unieke architectuur en doordacht materiaalgebruik resulteren in een harmonieus geheel dat rust en eenvoud uitstraalt. Het groene karakter van de omgeving versterkt het gevoel van thuiskomen nog meer. 

De intelligente inplanting van het compacte volume en de positie van de gevelopeningen halen de groene omgeving en het daglicht maximaal naar binnen.

Op het gelijkvloers worden de verschillende leefruimtes zo geschakeld dat er een logische flow ontstaat, en tegelijkertijd de ruimtelijkheid en intimiteit worden bewaakt. Diezelfde vlotte relatie tussen de verschillende functies, openheid naar de omgeving en geborgenheid in de ruimtes zelf, vinden we terug op de verdieping waar de slaapkamer met badkamer en polyvalente ruimte zich bevinden.

De BEN-woning wordt uitgerust met een warmtepomp met boringen, vloerverwarming, alsook PV-panelen. De bewoners zullen genieten van een aangenaam binnenklimaat in gans de woning, het hele jaar door, en dat met een beperkt energieverbruik!

Bent u benieuwd om deze woning in opbouw-fase te bezoeken, of wenst u vrijblijvend bouwadvies? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak op 23 of 24 april. We reserveren voor u de nodige tijd om u goed te kunnen ontvangen en rondleiden.


MAAK HIER UW AFSPRAAK

Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

Mocht u liever op een ander ogenblik een bezoek aan  een nieuwbouwwoning in uitvoering wensen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We bekijken samen welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en plannen een bezoekje in.

Tot binnenkort.

bouwteam ARKANA

Lees meer nieuws