Sleutel op de deur of ‘Project-op-maat’

Gepubliceerd op: 6 augustus 2013

Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met totaalbegeleiding doorheen het volledige bouwproces. Indien gewenst, dan start deze begeleiding al bij de keuze van uw bouwgrond.

Uw persoonlijke bouwbegeleider werkt voor u een persoonlijk lastenboek uit op basis van uw bouwwensen (must haves >< nice to haves), gewenste materialen, architectuur en het gewenste E-peil.

Dit persoonlijke lastenboek koppelen we aan een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en u te adviseren om dit plaatje te doen kloppen. Zo creëren we een transparant beeld van al uw mogelijkheden nog voor er een architect aan te pas komt.

Tevens zullen we woningen in verschillende stadia van opbouw bezoeken, om vertrouwd te raken met de duurzame en ecologische materialen die we toepassen, en hoe en waarom we deze gebruiken. Het vervaardigen van lage-energiewoningen en passiefhuizen zit hem immers vooral in de knowhow van de opbouw en een slim ontwerp, bepaald door de architect.

Uw architect kan uw energiefactuur drastisch doen dalen met de juiste kennis van zaken. Tegelijkertijd ontwerpt hij een plan dat beantwoordt aan al uw wensen, rekening houdend met de kosten-batenstudie die we vooraf gemaakt hebben.

Om tot uw ideale woning te komen die aan alle verwachtingen voldoet, dienen alle facetten van het bouwproces op elkaar afgestemd te zijn. Het is dan ook erg handig om alle werkzaamheden door éénzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw lage-energiewoning. Dankzij onze ervaring en stipte opvolging van eenzelfde werfleider, kunnen we een strikte planning en snelle opeenvolging van de werken garanderen.

Indien u toch verkiest om enkele werken in afwerking in eigen beheer uit te voeren, dan houden we hier rekening mee tijdens de eerste gesprekken bij de opmaak van het lastenboek.

Arkana bouwde de afgelopen jaren een uitgebreide referentielijst op met tal van nulenergiewoningen, passiefhuizen, lage-energiewoningen in verschillende stijlen en regio’s. Ook in de getuigenissen op de website leest u hoe klanten onze persoonlijke totaalaanpak beleefden en waardeerden.

Wilt u meer informatie of blijft u graag op de hoogte van Open Werfdagen, neem dan zeker contact.

    Lees meer nieuws