14435-br-bouwgroep-01a

Verhuis Arkana

Gepubliceerd op: 24 mei 2016

Arkana verhuist naar het nieuwe BEN-bedrijfsgebouw (E-peil < 30) van B&R Bouwgroep.

Sinds jaar en dag specialiseert Arkana zich in zeer energiezuinige kwaliteitswoningen. We zijn dan ook zeer vereerd om onze filosofie te kunnen bekrachtigen in het nieuwe bedrijfspand van B&R Bouwgroep, dat voldoet aan de strenge BEN-eisen (Bijna Energie Neutraal). Het nieuwe kantoorgebouw is voorzien van zonnepanelen en geothermie.

Vanaf 2021 moet iedere nieuwbouwwoning verplicht Bijna-Energie-Neutraal (BEN) zijn in Vlaanderen. BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! De extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf immers terug door een lage energiefactuur.

Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan er stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing, én sommige banken bieden een extra voordelig BEN-krediet.

Per 1 juli 2016 verhuizen Arkana, B&R Development en de overkoepelende diensten van de B&R Bouwgroep naar: Hoge Mauw 1510 – 2370 Arendonk.

Bouwverlof

Van 11/07 tot en met 01/08 gaan we er even tussenuit vanwege de jaarlijkse bouwvakantie. Vanaf dinsdag 02/08 staan we terug paraat, we hopen spoedig van u te horen!

het Arkana-bouwteam.

• maakt deel uit van de B&R Bouwgroep.
• geregistreerd aannemer en lid van: Confederatie Bouw
• lid van Passiefhuisplatform
• lid van WTCB
• lid van de 'Groepering van de Aannemers van Houtskeletbouw' via het FABA.
• ondertekende het 'Charter der woningbouwers' via de Confederatie Bouw en het FABA.

    Lees meer nieuws