16240-_dsc2009-hdr-bewerkt

Wat zijn de voordelen van sleutel op de deur bouwen?

Gepubliceerd op: 18 oktober 2016

Aangezien alle facetten in het bouwproces op elkaar dienen afgestemd te worden, is het erg handig om uw bouwproject door eenzelfde bouwpartner te laten coördineren van bij het ontwerp tot na de oplevering. Op die manier volgen de werken elkaar naadloos op, en is er één aanspreekpunt om alles in goede banen te leiden.

ARKANA kan u voorafgaand aan de bouw adviseren om het totaalplaatje in overeenstemming te brengen met uw budget.  Op deze manier kunt u indien nodig tijdig ingrijpen en heeft u onmiddellijk een ontwerp-op-maat in handen dat rekening houdt met al uw verwachtingen.

Een groot deel van de ARKANA-klanten kiest er nu al resoluut voor om een BEN woning te bouwen. Het is immers een investering die direct loont dankzij een zeer lage energiefactuur. Tevens word je beloond met een premie van uw netbeheerder, een korting van 100% op de onroerende voorheffing, en mogelijk een voordelig krediet bij uw bank.

Aangezien een BEN-woning op energetisch vlak up-to-date is, betekent dit ongetwijfeld een meerwaarde van de woning. Nu al BEN-bouwen heeft vele voordelen:

  • een beter comfort door minder warmteverlies en minder tocht
  • een zeer lage energiefactuur
  • kleinere afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • je woning voldoet nu al aan de toekomstige normen en behoudt zijn waarde ook na 2020
  • je helpt de klimaatverandering tegen te gaan

Arkana heeft een uitgebreide referentielijst opgebouwd met tal van sleutel-op-de-deur woningen, in allerlei stijlen en energieconcepten.  Op onze website leest u de getuigenissen van onze klanten.

Wenst u een persoonlijke afspraak of een werfbezoek? Voor meer informatie kan u terecht op www.arkana.be of tel 014/404 270.

Bouwteam Arkana, Hoge Mauw 1510, 2370 Arendonk.

    Lees meer nieuws