5936ade8-605e-41a8-88f0-ab3b0c7de4c1
Familie Haepers
Lier

Unieke architectuur

In deze compacte, halfopen woning is de sfeer beneden heel anders dan boven. Het volledig open gelijkvloerse niveau benut de beschikbare oppervlakte maximaal, zodat elke hoek licht en luchtig aanvoelt. Dit kon door nagenoeg alle bergruimte tegen de buitenwanden te voorzien. Op de verdieping is de indeling klassieker, maar zorgt de zitbank op de overloop voor een subtiele link met de leefruimte. De zolder wordt later ingericht als gastenkamer.

 

 

Hoe gaan we te werk?

Bouwen met Arkana, betekent comfortabel en duurzaam bouwen. Onze energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel.

Standaard staat niet in onze woordenboek. Wij bieden u een persoonlijke totaalbegeleiding. U mag rekenen op een maximaal rendement voor uw investering.

De unieke stijl en ruimtebeleving van uw energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw krijgen stapsgewijs vorm op de tekentafel van onze onafhankelijke architecten.

Onder begeleiding van ons bouwteam selecteert u de kwalitatieve materialen met eindeloze keuzemogelijkheden,die perfect aansluiten bij uw woondromen.

U krijgt voor alle technieken het juiste technisch advies van onze bouwexperts.

Met onze strikte aanpak voor budgetbewaking vermijden we onaangename verrassingen.  

Onze ervaren werf- en projectleiders bereiden het bouwproces tot in de kleinste details voor én volgen alles voor u op.

Voor u het goed en wel beseft, ontvangt u de sleutels van uw compleet afgewerkte droomwoning.

Nog enkele van onze realisaties