achtergevel
Familie Ferson-Deprins
Herent

2 Gekoppelde woningen

Deze gekoppelde woningen werden oorspronkelijk opgevat als kopieën, maar kregen doorheen het ontwerpproces elk hun eigen karakter. Het globale idee bleef echter behouden: beide woningen richten zich zowel naar de tuin als naar de weidse velden vooraan. Om de leefruimten optimaal laten profiteren van licht en zicht, werd heel bewust gekozen voor L-vormige grondplannen, met de inkomhal telkens in het midden. Ook boven worden de woningen op weldoordachte plaatsen geperforeerd, zodat de mooie omgeving overal voelbaar is.

Bij het ontwerp en de uitvoering werd er rekening gehouden met alle eisen om tot comfortabele BEN-woningen te komen. Zo werd er veel aandacht besteed aan de technische details, zonwering en technische installaties, met volgende resultaten:

  • S-peil: 20 en 21 (max. S31 in 2020 en S28 vanaf 2021)
  • E-peil: 12 en 13 (max. E35 in 2020 en E30 vanaf 2021)

 

 

Wat mag u verwachten?

Bouwen met Arkana, betekent comfortabel en duurzaam bouwen. Onze energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel.

Standaard staat niet in onze woordenboek. Wij bieden u een persoonlijke totaalbegeleiding. U mag rekenen op een maximaal rendement voor uw investering.

De unieke stijl en ruimtebeleving van uw energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw krijgen stapsgewijs vorm op de tekentafel van onze onafhankelijke architecten.

Onder begeleiding van ons bouwteam selecteert u de kwalitatieve materialen met eindeloze keuzemogelijkheden,die perfect aansluiten bij uw woondromen.

U krijgt voor alle technieken het juiste technisch advies van onze bouwexperts.

Met onze strikte aanpak voor budgetbewaking vermijden we onaangename verrassingen.  

Onze ervaren werf- en projectleiders bereiden het bouwproces tot in de kleinste details voor én volgen alles voor u op.

Voor u het goed en wel beseft, ontvangt u de sleutels van uw compleet afgewerkte droomwoning.

Nog enkele van onze realisaties