3a

Open-huis-dagen op 27-28/04 in Schilde

Gepubliceerd op: 29 maart 2024

Open-huis-dagen in Schilde.


Vanwege een enorm succes afgelopen open-huis-weekend, hebben we beslist om deze unieke villa in Schilde nog één keer open te stellen op zaterdag 27 en zondag 28 april (10-17u). 

Op zaterdag bent u welkom mits voorafgaande afspraak, en op zondag kan u doorlopend tussen 10u en 17u binnen springen zonder afspraak.

Dit betreft een ruime BEN-woning (in opbouwfase) in een rustige en groene omgeving.

Naar de straat toe vertoont de woning zich eerder gesloten, waar deze achteraan dan weer volledig opent naar de tuin. De oriëntatie van de woning werd mee opgenomen in het ontwerp waarbij de woning zich vooral afscheidt van het zuiden en opent naar het oosten en westen. 

Het materiaalpallet is zacht en rustig met warme materialen.

24 01 17 LOOV - voorgevel 02
beeld patio 1

Er wordt gewerkt met een grote, groene patio die zorgt voor de connectie tussen de wellness met logeerkamer en de leefruimtes van de woning. De centrale patio laat het licht rijkelijk in de woning toestromen, zonder verlies van privacy. De combinatie van deze groene oase en het opentrekken van de achtergevel vervagen de grenzen tussen binnen en buiten.

Bent u benieuwd naar deze exclusieve woning, of wenst u bouwadvies op maat van uw persoonlijke wensen? MAAK DAN EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK OP ZATERDAG 27/04 of kom vrijblijvend langs op zondag 28/04!

U bent van harte welkom!

bouwteam Arkana

Lees meer nieuws