IMG-20230522-WA0004
Familie Van Aken-De Bruyn
Duffel

Modern en comfortabel wonen, in nauw contact met de natuur.

Mooi weer en een groene omgeving, het doet wat met een mens. Onze bouwheer in Duffel heeft dit goed begrepen! Reeds bij het ontwerpen van hun droomwoning was er aandacht voor een optimaal contact met de tuin en de omgeving. De leefruimten en terrassen werden namelijk georiënteerd in functie van de stand van de zon. 

De open leefkeuken is langs beide zijden voorzien van grote glaspartijen.  's Morgens baden de keuken en het aanpalende terras in de ochtendzon, en in de latere namiddag en avond kan de bouwheer genieten vanuit de overdekte buitenkeuken met aanpalend terras.

De moderne stijl van de gevels wordt doorgetrokken in het strakke interieur, waarbij de op maat gemaakte kasten zorgen voor veel bergruimte en een opgeruimde look.   

Dankzij de open indeling en de grote ramen is er vanuit iedere ruimte een mooi zicht op de tuin en de omgeving. Tevens kan er via de schuifdeuren ook een knusse sfeer en privacy gecreëerd worden.

Deze BEN-woning is voorzien van 3 slaapkamers, een bureau, een polyvalente ruimte en een kelder. Verder is de woning uitgerust met PV-panelen, een bodem/water warmtepomp met een boiler en een passieve koelmodule. Zo is deze woning klaar voor de toekomst, en zal het comfortabel wonen zijn, zonder angst voor een hoge energierekening.


Nog enkele van onze realisaties