IMG_0071
Familie Meijer
Hapert

Bouwen in zuidelijk Nederland

Ook in het zuidelijk deel van Nederland is Arkana actief. Binnenkort start de bouw van een houtskeletwoning in Hapert, en Arkana werkt deze instapklaar af.

Nederlandse bouwconsulent

Onze Nederlandse bouwconsulent André Versteegen richt zich volledig op de Zuid-Nederlandse markt. Hij weet alles over de wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden in Nederland en kan u uitgebreid informeren over de Arkana manier van werken. Daarnaast is hij bekend met vele nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland en weet hij ook vaak waar bouwkavels beschikbaar zijn. Zijn kennis, ervaring en netwerk in Zuid-Nederland in combinatie met de knowhow en specialismen van Arkana zijn goud waard. Nederland en België: ‘The Best of Both Worlds’ in dit geval. Maak daarom snel kennis met André voor een goed en fijn gesprek over duurzaam bouwen. En vergeet niet: uw eigen huis (laten) bouwen is bovenal ontzettend leuk. Helemáál als u voor Arkana als bouwpartner kiest. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Totaalbegeleiding tijdens het hele bouwtraject

Alles draait om uw wensen, uw ambities en uw budget. Op basis daarvan maken we heldere afspraken met elkaar en gaan wij aan de slag. Tijdens het hele bouwproces - van ontwerp tot oplevering - heeft u te maken met twee contactpersonen: uw eigen bouwconsulent en uw uitvoerder op de bouw. Zij staan u met raad en daad terzijde. U wordt maximaal ontlast en u kunt altijd bij hen terecht met vragen of (nieuwe) wensen. Ideaal.

Nog enkele van onze realisaties