Arkana-2

Bezoekt u deze open-huis-dagen in oktober?

Gepubliceerd op: 21 september 2023
211026_LOZE_VO0012

Opendeur-weekend in Keerbergen

In deze nul-energiewoning in Keerbergen is het winter en zomer aangenaam vertoeven met een constante temperatuur over de hele woning. Bovendien zullen de bewoners genieten van een bijzonder lage energierekening.

Deze comfortabele woning wordt tot in de puntjes afgewerkt door Arkana. We ontzorgen hierbij de bouwheer tot zelfs de raamdecoratie toe.

Wilt u meer informatie ivm een totaaltraject met Arkana? Maak dan een afspraak en kom langs tijdens volgende opendeurdagen in Keerbergen, telkens tussen 10u en 17u:

  • Zaterdag 07/10
  • Zondag 08/10

Na reservatie ontvangt u een bevestiging met het exacte tijdstip en de volledige adresgegevens.20231004_081225

Opendeur-weekend in Schoten

Dit betreft een nul-energiewoning in afwerkingsfase, gevestigd in een groene en bosrijke omgeving, met een unieke indeling.

De privéruimtes zoals de slaap- en badkamers werden half verzonken in het terrein voorzien en krijgen hierdoor de nodige privacy. 

Dit principe zorgt ervoor dat de eerste verdieping overladen wordt door licht, lucht en vergezichten over de bosrijke omgeving. Hier is ingezet op een optimale relatie tussen de verschillende functies alsook een openheid naar de omgeving. 

De gevelopeningen achteraan werden maximaal ingezet en trekken het groen binnen in de woning. Door het terras op hoogte te leggen, krijgt men de kans om de omgeving vanuit verschillende perspectieven te ervaren. Men kijkt niet langer op de stammen van de bomen maar eerder op het groen.

Het kleurenpallet van de gevelmaterialen bestaat uit bruin genuanceerde gevelstrips (clayers), die mooi blenden met de boomstammen. En door dit te combineren met donkerbruin aluminium buitenschrijnwerk, vormt dit een samenhorend geheel. 

Kom langs tijdens volgende opendeurdagen, telkens tussen 10u en 17u:

  • Zaterdag 21/10: enkel op afspraak
  • Zondag 22/10: 10-17u: vrij te bezoeken, zonder afspraak tijdens de Nieuwbouwzondag.


U bent van harte welkom!

bouwteam ARKANA


Lees meer nieuws