Arkana heeft een uitgebreide ervaring met zowel generatieproof bouwen, alsook nieuwbouwwoningen volledig afgestemd op verschillende levensfasen. 

Reeds in de ontwerpfase houden we rekening met uw wensen, en op die manier zorgen we ervoor dat u levenslang van uw woning kan genieten. 

In het ontwerp vertaalt dit zich op talrijke manieren, waaronder aangepaste circulatiemogelijkheden, deurbreedtes, ergonomie van de indeling en maatkasten, flexibele ruimtes, … 

Ons ervaren en professioneel bouwteam buigt uw bouwwensen deskundig om tot uw droomwoning! 

Wenst u meer informatie ivm levenslang wonen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak of bezoek één van onze woningen in opbouw of realisaties.

Maak uw afspraak


Zorgeloos bouwproces

Vanuit onze 20-jarige ervaring loodsen we u zorgeloos doorheen het bouwtraject van bij het ontwerp tot de oplevering van uw droomwoning.  Alles volledig afgestemd op uw wensen en volgens een unieke aanpak

Zorgeloos bouwen heeft ook betrekking op onze unieke sleutel-op-de-deur aanpak waarbij u mag rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding doorheen het volledige traject. Op onze manier realiseert u zorgeloos uw droomwoning. Nog comfortabeler bouwen bestaat niet…


Optimaal wooncomfort

Een sterk ontwerp omvat evenwel veel meer dan een aansprekende gevelarchitectuur. 

In onze visie op architectuur zijn volgende elementen essentieel:

  • Optimale ruimtebeleving met veel natuurlijk licht, ook bij een compacte woning
  • Een maximaal wooncomfort met veel aandacht voor een gezond binnenklimaat (licht, lucht, geluid)
  • Flexibiliteit in ruimtegebruik zodat uw woning ook in latere levensfases voldoet
  • Doordachte circulatiemogelijkheden en ruimtelijke logica in de woning
  • Een ergonomische inrichting voor vandaag en in de toekomst
  • Sterke zichtlijnen naar de tuin en omgeving
  • Luchtdicht en zeer goed geïsoleerd bouwen met de techniek van houtskeletbouw

 

Kwalitatieve materialen 

& gedegen vakmanschap

Ook voor de materiaalkeuzes krijgt u de persoonlijke ondersteuning van uw bouwconsulent. Stap voor stap bepalen we samen de eindafwerking van uw woning.

U geniet voor het kiezen van de materialen en de inrichting van keuken en badkamer alle vrijheid en flexibiliteit. Wij werken dus niet met algemene lastenboeken die u slechts laten kiezen uit een beperkt aantal opties.  

Wél behoudt u op elk moment een helder overzicht op de kostenramingen. Daarbij werken we steeds zeer gedetailleerd en maken we een duidelijk onderscheid tussen wat noodzakelijk is en wat optioneel kan.

Wanneer u kiest voor de ondersteuning door een binnenhuisarchitect, dan wordt de binnenafwerking tot in de kleinste details besproken en uitgewerkt. Op die manier bent u verzekerd van een inrichting met één coherente stijl- en vormgeving.