En u?

Nederland kiest onomwonden voor duurzaam en energiezuinig bouwen. En u? U onderschrijft dit volledig en wilt graag uw eigen duurzame droomhuis bouwen. Dat treft, want dat is precies waar wij u perfect bij kunnen helpen. Wij zijn Arkana. Aangenaam.

20160517_StamArkana_Delvaux

Kies voor de toekomst. Kies voor houtskeletbouw.

Wellicht heeft u al een bouwkavel op het oog of gekocht. Of participeert u in een nieuwbouwproject. Of wilt u nu echt kiezen voor uw droom en uw eigen vrijstaande huis (laten) bouwen. Dan is het tijd voor de volgende stap. Arkana (Arendonk, België) is een erkend en gerenommeerd specialist in duurzaam bouwen. Wij zijn leidend in turn-key houtskeletbouw van hoogwaardige kwaliteit. Onze huizen herkent u aan hun exclusieve, verrassende ontwerp en het ruimtelijke gevoel dat ze oproepen. De doordachte architectuur en de grote raampartijen dragen hieraan bij. En wat uw voorkeur ook is: een maximaal rendement uit uw investering staat bij ons voorop. Nieuwsgierig? Klik dan hier om onze woningen te bekijken. Wooninspiratie gegarandeerd.

Meer weten over energiezuinig bouwen met Arkana?

Op zoek naar duurzaam bouwadvies op maat?

 

aan voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek of voor een van onze Open Huis-dagen. Wij zorgen voor bergen inspiratie en een op uw wensen en uw budget afgestemd advies. Welkom!

13045-20151027_arkana_gabriels_kessello-5

Onze kennis en ervaring betalen zich uit. Voor u.

U profiteert van onze ervaring. Daar komt het eigenlijk op neer. Arkana is en was de absolute pionier als het om prefab woningen gaat. Wij weten precies welke duurzame oplossingen en technieken renderen bij de bouw van houten huizen. Van energiezuinig ontwerpen tot goed isoleren. Van de juiste luchtdichtheid tot slim ventileren. En van warmtepompen tot zonnepanelen. Doe er uw voordeel mee!

Totaalbegeleiding tijdens het hele bouwtraject

Alles draait om uw wensen, uw ambities en uw budget. Op basis daarvan maken we heldere afspraken met elkaar en gaan wij aan de slag. Tijdens het hele bouwproces - van ontwerp tot oplevering - heeft u te maken met twee contactpersonen: uw eigen bouwconsulent en uw uitvoerder op de bouw. Zij staan u met raad en daad terzijde. U wordt maximaal ontlast en u kunt altijd bij hen terecht met vragen of (nieuwe) wensen. Ideaal.

Speciaal voor inwoners van Zuid-Nederland

Onze Nederlandse bouwconsulent André Versteegen richt zich volledig op de Zuid-Nederlandse markt. Hij weet alles over de wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden in Nederland en kan u uitgebreid informeren over de Arkana manier van werken. Daarnaast is hij bekend met vele nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland en weet hij ook vaak waar bouwkavels beschikbaar zijn. Zijn kennis, ervaring en netwerk in Zuid-Nederland in combinatie met de knowhow en specialismen van Arkana zijn goud waard. Nederland en België: ‘The Best of Both Worlds’ in dit geval. Maak daarom snel kennis met André voor een goed en fijn gesprek over duurzaam bouwen. En vergeet niet: uw eigen huis (laten) bouwen is bovenal ontzettend leuk. Helemáál als u voor Arkana als bouwpartner kiest. Wij hebben er in ieder geval zin in!

1 Andre
André Versteegen
Bouwconsulent Zuid-Nederland

E info@arkana.be
T +32 (0) 14 40.42.70

Overtuigd?