1 Jef P

Jef Peeters

Calculator / aankoper

Anciënniteit sinds 2008

 

Omschrijf je team in 3 kernwoorden

enthousiast - collegiaal - innovatief

 

Specifieke taken binnen het team

Ik sta in voor de opmaak van de offertes voor nieuwbouwwoningen. Als het project verkocht is, dan zorg ik ervoor dat de nodige materialen tijdig op de werf worden geleverd en dat de onderaannemers weten wanneer ze moeten starten en wat ze moeten doen. Verder volg ik de stock mee op en sta ik in voor het onderhoud van de machines.

Omschrijf wat jouw taak boeiend en leuk maakt

Elk nieuw project is verschillend en dus heeft elk project zijn specifieke (technische) uitdagingen waarvoor in overleg met collega’s en leveranciers telkens een oplossing gezocht moet worden. Een mooi project kunnen realiseren met een tevreden klant geeft veel voldoening.

 

De grote kracht van Arkana zit in het gedreven en ervaren bouwteam dat tot het uiterste gaat om uw woondromen te realiseren. U geniet van een persoonlijke totaalbegeleiding. Tijdens de eerste besprekingen, het volledige ontwerpproces en het selecteren van de gewenste materialen wordt u intensief begeleid door één van onze bouwconsulenten.

Als de bouwwerf is opgestart, vormt uw vaste werfleider uw rechtstreekse aanspreekpunt. Maar ook achter de schermen werken heel wat gedreven medewerkers intensief samen om uw project te doen slagen. Aangename kennismaking!