ARK 004 Foto bewerken
Familie Slaets
Rumst

Levenslang wonen in deze laagbouw-woning voor familie Slaets in Rumst

Deze laagbouw-woning werd ontworpen met het oog op levenslang comfortabel wonen. Zo is er een vlotte circulatie doorheen de woning, en de polyvalente ruimte biedt verschillende mogelijkheden zoals een bureau- of hobbyruimte, extra slaapkamer, ...

Waar de woning zich rond de centrale inkomhal rijkelijk opent naar de zonzijden, werd de gevel aan de noordzijde bijna volledig gesloten gehouden om hier, naast de toegangen van de woning, alle secundaire functies zoals technische-, sanitaire en bergruimtes te herbergen. De leefruimtes zoeken een maximale aansluiting met het groen rond de woning en het buitenleven.

De leeffuncties kregen een weldoordachte positie en lopen vloeiend in elkaar over met heel veel aandacht voor de praktische noden enerzijds en de juiste sfeer, privacy en oriëntatie anderzijds. 

De woning wordt uitgerust met een warmtepomp met boringen, vloerverwarming, alsook PV-panelen. De eigenaars zullen genieten van een aangenaam binnenklimaat in gans de woning, het hele jaar door, en dat met een beperkt energieverbruik!

Kortom, een lichte en praktische woning die uitnodigt tot comfortabel en zorgeloos wonen.


Nog enkele van onze realisaties