Laat ons u contacteren!
Familie Lambaert afbeelding 1
Familie Lambaert afbeelding 2
Familie Lambaert afbeelding 3
Familie Lambaert afbeelding 4
Familie Lambaert afbeelding 5
Familie Lambaert afbeelding 6
Familie Lambaert afbeelding 7
Familie Lambaert afbeelding 8
Familie Lambaert afbeelding 9
Familie Lambaert afbeelding 10
Familie Lambaert afbeelding 11
Familie Lambaert afbeelding 12
Familie Lambaert afbeelding 13
Familie Lambaert afbeelding 14
Familie Lambaert afbeelding 15

Concept:

BEN-woning in Zoersel: De bestaande, uitgeleefde woning werd afgebroken en vervangen door een nieuwbouw om volledig te kunnen voldoen aan de hedendaagse normen en wensen van de bewoners. Hun droom te leven in een ergonomische en levensloopbestendige habitat is werkelijkheid geworden door de horizontale, vloeiende schakeling van alle basisfuncties op het gelijkvloerse niveau. Enkel de kinderslaapkamers en een bureau bevinden zich op de verdieping, en deze ruimtes zijn meteen zo opgevat dat eventueel een verzorger voor de bewoners kan inwonen. Het langgerekte volume is op die manier meteen sterk met de grond verbonden en geheel op de zon georiƫnteerd. De hoge, grote glaspartijen op het zuiden en het gesloten karakter van de noord gevel passen in het energie-efficiƫnt denken. De zuidelijke voortuin geeft bovendien een levendig beeld naar de straat toe met de zwemvijver en het terras. Het uitgekiende totaalontwerp maakt dat er een volledige symbiose optreedt tussen woning, inrichting en tuin.
U gebruikt een verouderde browser

Installeer een moderne browser om deze website te bekijken. Kies een moderne browser

×