Hebt u een vraag?
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 1
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 2
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 3
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 4
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 5
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 6
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 7
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 8
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 9
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 10
Familie Gybels-Brusselmans afbeelding 11

Concept:

Tussen Antwerpen en Brussel, aan de oever van de Schelde, ligt het dorp Sint-Amands. Annemie Brusselmans en Guy Gybels betrokken er in juli 2012 hun volledig gelijkvloerse woning. Met levenslang wonen als motto, staat de autonomie van de bewoners cruciaal. Koken, baden en wegbergen nemen een centrale plaats in het leven van de bewoners in, functies die efficiënt gebundeld werden in vrijstaande kastenvolumes. Door hun uitgekiende positie in het vrije, open plan, verdelen ze meteen de verschillende leefplekken in de woning en wordt de meestal plaatsverslindende circulatie toegevoegd aan de gebruiksruimtes. Circuleren rondom de volumes wordt prettig door op deze assen te spelen met doorzichten en -lichten in de gevels. Een maximum aan toegankelijke en beleefde ruimte dus: we bouwen kleiner, maar winnen ruimte. E-peil: 33 – K-peil: 27

    119
    12
    true
    Familie Gybels-Brusselmans
    Sint-Amands
    Tussen Antwerpen en Brussel, aan de oever van de Schelde,  ligt het dorp Sint-Amands. Annemie Brusselmans en Guy Gybels betrokken er in juli 2012 hun volledig gelijkvloerse woning. Met levenslang wonen als motto, staat de autonomie van de bewoners cruciaal. Koken, baden en wegbergen nemen een centrale plaats in het leven van de bewoners in, functies die efficiënt gebundeld werden in vrijstaande kastenvolumes. Door hun uitgekiende positie in het vrije, open plan, verdelen ze meteen de verschillende leefplekken in de woning en wordt de meestal plaatsverslindende circulatie toegevoegd aan de gebruiksruimtes. Circuleren rondom de volumes wordt prettig door op deze assen te spelen met doorzichten en -lichten in de gevels. Een maximum aan toegankelijke en beleefde ruimte dus: we bouwen kleiner, maar winnen ruimte. E-peil: 33 – K-peil: 27
    
      
        
          
          
          
          
          
        
      
    
    
      
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
        
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
        
      
    
    51.03982706963843,4.219501550000018
    3
    Lage-Energiewoning in Sint-Amands
    Met levenslang wonen als motto, staat de autonomie van de bewoners cruciaal. Koken, baden en wegbergen nemen een centrale plaats in het leven van de bewoners in, functies die efficiënt gebundeld werden in vrijstaande kastenvolumes. Door hun uitgekiende positie in het vrije, open plan, verdelen ze meteen de verschillende leefplekken in de woning en wordt de meestal plaatsverslindende circulatie toegevoegd aan de gebruiksruimtes. Circuleren rondom de volumes wordt prettig door op deze assen te spelen met doorzichten en -lichten in de gevels.
Een maximum aan toegankelijke en beleefde ruimte dus: we bouwen kleiner, maar winnen ruimte.
E-peil: 33 – K-peil: 27

    1
    -
  

U gebruikt een verouderde browser

Installeer een moderne browser om deze website te bekijken. Kies een moderne browser

×