Laat ons u contacteren!

 

Op zondagnamiddag 30/09 (13-18u) zijn enkele van onze klanten zo gastvrij om u te ontvangen in hun afgewerkte woning. Samen met de architect krijgt u een rondleiding doorheen de woning, en kan u vrijuit vragen stellen. Grijp dus zeker deze unieke kans, en schrijf u tijdig in voor een bezoek aan volgende woning(en):

 

 

Realisatie Arkana in Mortsel

Realisatie Arkana in Mortsel

Realisatie Arkana in Mortsel

BEN-woning geïnspireerd op het alledaagse

Bouwen gaat om mensen, niet alleen om een beeld in de omgeving. De fysieke context van de bouwsite en de oriëntatie zijn voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten en energiezuinigheid staat bovenaan de agenda. Eén van de resultaten hiervan is de typerende schuine zijgevel. Maar meer nog moet elk ontwerp vooral de vertolking zijn van het leven: de dagelijkse gewoontes van de bewoners vormen ankers voor de nodige groei, flexibiliteit en leefbaarheid in het ontwerp. Behoefte aan gedeelde en geprivatiseerde plekken en een optimale beweging door de ruimte via ergonomie, door- en uitzichten zijn hieraan verbonden accenten doorheen de woning.

Locatie: 2640 Mortsel

 

 

 

Realisatie Arkana in Lier

Realisatie Arkana in Lier

Realisatie Arkana in Lier

BEN-woning: symbiose tussen mens en kader

Mensen zijn in elk ruimtelijk ontwerpvraagstuk het uitgangspunt. We willen ze voorzien van een omgeving waarin ze het leven kunnen ontwikkelen dat ze willen leiden. Dit kan enkel tot stand komen door een intensieve dialoog tussen de aannemer, de architect en de bewoners. Door u te begeleiden bij het maken van autonome keuzes tijdens het ganse proces voelt u zich al meteen meer betrokken. Ook dit ontwerp is tot stand gekomen vanuit die nabijheid. Alles wordt vooraf uitvoering behandeld: van het ontvangen van gasten die komen eten tot het opbergen van schoenen en gerei. Kortom, ons werk is geïnspireerd op het leven en maakt er integraal deel van uit.

Locatie: 2500 Lier

 

 

 

Realisatie Arkana in Retie

Realisatie Arkana in Retie

Realisatie Arkana in Retie

BEN-woning met haard als ankerpunt

De ruimtes waarin we leven moeten niet enkel gevormd zijn om ons te beschermen tegen wind en weer, maar moeten juist ook bijdragen aan ons gevoel van comfort en welbehagen. Het samenzitten aan de haard, gezellig tafelen, uitgebreid koken en een bad kunnen nemen. In onze ontwerpen vinden we het juist heel belangrijk om veel aandacht te besteden aan de ruimtelijke facetten die het welzijn kunnen versterken. De flexibele indeling is bovendien bedacht voor verschillende soorten gezinnen, waardoor de woning meerdere generaties kan meegroeien.

Locatie: 2470 Retie

Realisatie Arkana in Herent

Het volume, opgetrokken in houtskeletbouw, straalt een natuurlijk karakter uit en respecteert de directe omgeving met landschappelijk karakter.
Ook de materialen reflecteren de omliggende akkervelden. De woning bestaat uit een hoofdgebouw, waarin de woonruimtes zijn ondergebracht, en een bijgebouw dat dienst zal doen als gîte.  De langse gevels en dakvlakken worden ingepakt met traditionele gevelpannen. De kopse gevels worden uitgevoerd in houten latten die variëren in breedte. Een geslaagde combinatie van hedendaagse vormgeving en oer-traditionele materialen.

Locatie: Herent

 

Om alles vlot te laten verlopen, dient u vooraf in te schrijven. Gelieve te vermelden welke woning(en) u wenst te bezoeken aub.

U ontvangt daarna een bevestigingsmail met de gedetailleerde adresgegevens.

 

 
Geplaatst op 2018-06-26
Evenement
U gebruikt een verouderde browser

Installeer een moderne browser om deze website te bekijken. Kies een moderne browser

×