Werfbezoek op afspraak mogelijk in maart.

Gepubliceerd op: 1 maart 2021

Wenst u advies, of wilt u graag een woning in opbouw bezoeken?

Maak dan een persoonlijke afspraak met uw bouwadviseur. Dit kan zowel via videocall alsook op een bouwlocatie, wanneer dit u best past.

U kan natuurlijk ook een afspraak boeken tijdens onze opendeur-weekends.


Deze halfopen eengezinswoning past zich als een puzzelstuk in haar omgeving in. Er is een gedeeltelijke aansluiting met het gabarit van de naastgelegen woning, wat getuigt van een streven naar een harmonieus en evenwichtig straatbeeld. 


Het programma van de lage energie woning is volledig voorzien op maat van het grote gezin. Er werd geopteerd voor maximale natuurlijke lichttoetreding waarbij het gelijkvloers in één rechte lijn contact maakt met zowel de voor- als achtertuin. 


Het hellend dakoppervlak is binnenin voelbaar door de toevoeging van een vide met een exuberant dakraam. Dit gegeven maakt dat er ook een driedimensionale connectie wordt gecreëerd waarbij alle niveaus betrokken zijn. 


Deze vrijstaande eengezinswoning is compact en functioneel ontworpen. In het kader van levenslang wonen werd op het gelijkvloers een doucheruimte voorzien met aansluitend een polyvalente ruimte die in de toekomst kan fungeren als slaapkamer. 


Er werd gezocht naar een hoge graad van compactheid waarbij ruimte wordt gecreëerd met de wanden. Ook de trap werd functioneel ontworpen met een ingewerkt bureau. De trap breekt en verbindt de ruimte als speels element en haalt extra licht binnen. 


Een aandachtspunt was het minibusje van de opdrachtgevers. Omwille van roestvrije onderdelen diende een inpandige garage te worden voorzien. De garage huist eveneens de technieken en is opgetrokken langs een functionele opbergwand die terugkomt in de keuken. 


De woning is aan de voorzijde bijna volledig gesloten en opent zich naar de tuin in het oosten, het zuiden en het westen. Op die manier wordt er doorheen het hele jaar maximale zonnewinst gegenereerd. 


Vermeld welke woning u wenst te bezoeken, alsook uw voorkeur tijdstip.

Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

We garanderen een veilig bezoek:

•    we plannen een tijdsslot voor u in, gelieve stipt aanwezig te zijn aub;

•    de social distance van 1,5 meter blijft gerespecteerd; 

•    mondmaskers en handgel zijn beschikbaar.

Past dit opendeur-weekend u niet?

Mocht u liever op een ander ogenblik een bezoek aan  een nieuwbouwwoning in uitvoering wensen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We bekijken samen welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en plannen een bezoekje in.

We zijn benieuwd naar uw bouwwensen, en kijken ernaar uit om u te woord te staan.

Tot binnenkort,

bouwteam Arkana