Werbezoek op afspraak in Wilrijk

Gepubliceerd op: 15 november 2022

Op 26 en 27 november '22 kan u  deze BEN-woning in Wilrijk bezoeken, mits voorafgaande afspraak. Onze bouwconsulent of de architect leidt u dan rond in de woning. Tevens bieden we u geheel vrijblijvend bouwadvies.

Deze bijna energieneutrale woning werd volledig ontworpen op maat van de bouwheer, met veel aandacht voor energiezuinigheid. 

De vide boven de eetruimte zorgt voor een enorm gevoel van ruimtelijkheid, en biedt een connectie tussen de leefruimtes beneden en de polyvalente ruimte op de verdieping. Via de hoge ramen is er een prachtig zicht op de achterliggende velden, en het natuurlijke zonlicht kan via deze glaspartij tot diep in de woning binnen treden.

Ook qua technieken is deze woning helemaal klaar voor de toekomst. Zo is deze uitgerust met zonnescreens, een bodem/water warmtepomp met passieve koelmodule, PV-panelen en 2 thuisbatterijen. Tijdens alle seizoenen zal er een comfortabel binnenklimaat zijn, met een minimaal energieverbruik.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, of bent u benieuwd naar deze woning? MAAK DAN EEN AFSPRAAK, en krijg geheel vrijblijvend een rondleiding met de bouwonsulent of architect.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met de adresgegevens.

Wenst u een andere woning te bezoeken of hebt u specifieke vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

bouwteam Arkana