Opendeur-weekend in Duffel op 17 en 18 juni

Gepubliceerd op: 8 mei 2023

De zomer is in aantocht, en daar kijkt iedereen naar uit. Mooi weer en een groene omgeving, het doet wat met een mens.

Onze bouwheer in Duffel heeft dit goed begrepen, en reeds bij het ontwerpen van zijn droomwoning was er aandacht voor een optimaal contact met de tuin en de omgeving. De leefruimten en terrassen werden namelijk georiënteerd in functie van de stand van de zon. 

's Morgens baden de keuken en het aanpalende terras in de ochtendzon, en in de latere namiddag en avond kan de bouwheer genieten vanuit de overdekte buitenkeuken met aanpalend terras.

De moderne stijl van de gevels wordt door getrokken in het strakke interieur, waarbij de op maat gemaakte kasten zorgen voor veel bergruimte en een opgeruimde look.  

Dankzij de open indeling en de grote ramen is er vanuit iedere ruimte een mooi zicht op de tuin en de omgeving. Tevens kan er via de schuifdeuren ook een knusse sfeer en privacy gecreëerd worden.

Deze BEN-woning is voorzien van 3 slaapkamers, een bureau, een polyvalente ruimte en een kelder. Verder is de woning uitgerust met PV-panelen, een bodem/water warmtepomp met een boiler en een passieve koelmodule. Zo is deze woning klaar voor de toekomst, en zal het comfortabel wonen zijn, zonder angst voor een hoge energierekening.

Bent u benieuwd naar deze woning in afwerkingsfase? Of wenst u bouwadvies op maat van uw wensen? Maak dan een afspraak en kom langs tijdens onze open-huis-dagen op zaterdag 17 en zondag 18 juni, en ontdek deze moderne BEN-woning in Duffel.

IK MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VOOR 17 OF 18 JUNI

U ontvangt een bevestiging per e-mail met het exacte tijdstip waarop uw bouwconsulent u kan rondleiden, alsook de adresgegevens in Duffel.

Tot binnenkort,

bouwteam Arkana