Open werfdag op zondag 06 mei (10-17u)

Gepubliceerd op: 12 april 2018

Bezoek deze ‘slimme woning’ vrijblijvend,

op zondag 6 mei. 

 

Vooraf inschrijven is niet nodig, u bent van harte welkom!

Locatie: Kattenberg 53 - 2460 Kasterlee

Levenslang wonen

Het doordachte ontwerp van de woning biedt verschillende mogelijkheden naar de toekomst toe zodat het jonge koppel levenslang zal kunnen genieten in deze comfortabele woning.

Het gelijkvloers heeft een handige indeling dewelke enige flexibiliteit biedt. De huidige bureauruimte op het gelijkvloers kan eventueel later ook gebruikt worden als speelruimte voor de kinderen, of als slaapkamer of zorgwoning.

De berging en wasplaats staan centraal in de ruimte, waarrond er volledige circulatie/bewegingsruimte voorzien is. De maatwerk kasten bieden ruimschoots bergruimte en de brede schuifdeuren worden ingewerkt in de wanden.

Via de grote ramen aan de tuinzijde, is er veel lichtinval en een optimaal zicht vanuit de grote leefkeuken.

Op de verdieping is er een ruime slaapkamer met dressing, 2 kinderkamers, een badkamer en er zijn voorzieningen voor een wellness .

Circulair bouwen

Het ontwerp is dus volledig afgestemd op zowel de huidige noden, als een verschuiving hiervan naar de toekomst toe (jong koppel => kinderen => zorgbehoevende grootouders => kleinkinderen => eigen seniorenleeftijd).

Houtskeletbouw is  een milieuvriendelijke bouwmethode. Hout is immers een hernieuwbaar bouwmateriaal en heeft een lange levensduur.

De warmtepomp met grondboring haalt bijna alle energie uit de grond, en heeft een zeer lage CO2-uitstoot.

Ook het regenwater wordt gerecupereerd en gebruikt in en rond de woning.

Hebt u interesse? Bezoek dan zeker de opendeurdag op 6 mei.

Bekijk ook onze andere realisaties en werven in opbouw. Laat het ons zeker weten indien u meer informatie wenst, of een werf wenst te bezoeken. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek en advies. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren: 014/404 270, Paul Janssens: 0485/625 115 en Jef Dauwen: 0496/494 228.

Bouwteam ARKANA;