Beeld vanuit de tuin

Open-huis-dagen in april te Vorselaar

Gepubliceerd op: 1 maart 2023

Deze BEN-woning situeert zich op een parallelvormig perceel in een rustige straat, getypeerd met vrijstaande eengezinswoningen geplaatst tussen het groen. 

De kleurkeuze van het materialenpallet bestaat uit een bruin genuanceerde gevelsteen gecombineerd met donkerbruin hout en blendt mooi met de omgeving. Via de grote raampartijen infiltreert het natuurlijke zonlicht tot diep in de woning, en is er een nauw contact met de zijtuinen en achtertuin.

Door het opsplitsen van de woning in twee geschrankte volumes, nestelt de woning zich perfect op het parallelvormig perceel. Het voorste volume doet dienst als nachtgedeelte, het achterste volume is het leefgedeelte. Door het voorste volume een verdieping te geven, krijgt de woning een interessante volumewerking.

De woning is ontworpen op maat van de bewoners, en in functie van levenslang wonen zijn alle ruimten op het gelijkvloers georganiseerd.

Deze BEN-woning wordt uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming en PV-panelen. De bewoners zullen het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat en dat met een beperkt energieverbruik!

De woning is intussen in een verder gevorderde fase waarbij de vloerwerken werden voltooid, en de technieken zoals de warmtepomp werden geïnstalleerd.

U kan deze BEN-woning in opbouw geheel vrijblijvend bezoeken:

- Zondag 23/04 (10-17u): zonder afspraak

- Zaterdag 29/04 en zondag 30/04 (10-17u) mits voorafgaande afspraak via deze link.

Locatie: Groenstraat 23, 2290 Vorselaar.

Onze bouwadviseurs of de architect leiden u rond in de woning, en bieden u persoonlijk bouwadvies op maat van uw wensen en mogelijkheden.

Lees meer nieuws