Nieuwbouwzondag 22/04/2018 (10-17u)

Gepubliceerd op: 15 maart 2018

Een halfopen woning met groot ruimtegevoel:

 

Via de website van Arkana kwamen we in contact met de bouwheer. Patrick en Marleen hadden zopas grond gekocht in Dessel, en waren gewonnen voor houtskeletbouw. Een eerste afspraak liet niet lang op zich wachten.

Samen met de bouwadviseur werden alle wensen en mogelijkheden grondig doorgesproken, en in een persoonlijk lastenboek gegoten. Met deze informatie gingen we verder aan de slag met de architect en de EPB-verslaggever. Dankzij onze persoonlijke totaalbegeleiding had de bouwheer vooraf een gedetailleerd beeld van de woning, technieken en materialen en natuurlijk ook het kostenplaatje. Zo kon men met een gerust gevoel de bouw van hun BEN-woning starten, dewelke volledig instapklaar wordt afgewerkt.

     

Locatie: Hoogveldestraat 6, 2480 Dessel

Op zondag 22 april (10-17u) kan u deze moderne BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) bezoeken. De grote glaspartijen achteraan de woning zorgen voor veel lichtinval en contact met de tuin, een aangename beleving waar de bewoners dagelijks van kunnen genieten. 
De doordachte architectuur biedt deze halfopen woning een groot ruimtegevoel en comfort.

Op gebied van hernieuwbare energie werd er gekozen voor een bodem/water warmtepomp en PV-panelen.  Ook deze woning voldoet ruimschoots aan de toekomstige BEN-norm die in 2021 van kracht gaat. Met een E-peil 12, is een bijzonder laag energiefactuur gegarandeerd.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoekje aan deze werf tijdens de opendeurdag op 22/04.  Vooraf inschrijven is niet nodig.

Ook op zondag 06 mei volgt er een openwerfdag in Kasterlee. Hierover ontvangt u later meer details.

We hopen u spoedig te ontmoeten.

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren: 014/404 270, Paul Janssens: 0485/625 115 en Jef Dauwen: 0496/494 228.

Bouwteam ARKANA;

·         maakt deel uit van de B&R Bouwgroep

·         is geregistreerd aannemer en lid van Confederatie Bouw 

·         lid van Passiefhuisplatform

·         lid van WTCB

Bezoek deze BEN-woning in Dessel, Hoogveldestraat 6.