Ark_omslagfoto_fb

Bouwplannen in 2020?

Gepubliceerd op: 2 december 2019

2019 loopt op zijn einde...

Het afgelopen jaar startte Arkana met de bouw van een duurzame thuis voor maar liefst 27 gezinnen. We danken onze klanten voor hun vertrouwen en zijn oprecht trots op onze realisaties!

Iedere woning is uniek, en volledig afgestemd volgens de leefwijze, wensen en mogelijkheden van de bouwheer. Dit is telkens opnieuw een boeiend proces waarbij we streven naar 100% klantentevredenheid.

 

 

Hoe kijken onze klanten terug op hun bouwperiode?

Lees op de website de getuigenissen en tips van onze klanten, en laat u inspireren.Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een werfbezoek.

 

Bouwplannen in 2020?

Opgelet, vanaf januari worden de verplichte energienormen verder aangescherpt, om tegen 2021 enkel nog BEN (Bijna Energie Neutraal) te bouwen.

Voor bouwaanvragen vanaf 01/01/2020:  verstrenging naar maximum E35, het S-peil blijft maximum S31. 

Voor bouwaanvragen vanaf 01/01/2021: verstrenging naar maximum E30, het S-peil verstrengt naar S28. 

 

Wilt u goed voorbereid van start gaan? Betrek dan uw aannemer en EPB-verslaggever reeds van bij het ontwerp bij uw bouwplannen. Indien zowel de bouwheer, aannemer, architect en de EPB-verslaggever reeds tijdens de ontwerpfase samenwerken, dan bekomt u een optimaal ontwerp dan aan alle verwachtingen voldoet.

 

Bouwbeurs Bouw & Reno

Van 11 tot en met 19 januari nemen we opnieuw deel aan @bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs @AntwerpExpo.

Hebt u bouwintenties en wenst u onze stand te bezoeken? Vraag dan tijdig uw vrijkaart via info@arkana.be , tickets beschikbaar zolang de voorraad strekt. Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden.

U vindt Arkana bij stand 4353 in hal 4 #bouwreno20

Wij hopen u te ontmoeten tijdens de beurs!

 

Kerstverlof

Van 23/12 tot en met 03/01 zijn onze kantoren gesloten vanwege het jaarlijkse bouwverlof.

We wensen u fijne feestdagen toe!