Bezoekt u onze klanten in hun nieuwe thuis op 29/09?

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019

Bezoekt u onze klanten in hun nieuwe thuis?

Op zondag 29/09 zijn enkele van onze klanten zo gastvrij om u te ontvangen in hun afgewerkte woning-op-maat. 

Onder begeleiding van de architect en bouwconsulent krijgt u een rondleiding, en kan u vrijuit vragen stellen. Grijp dus zeker deze unieke kans, en schrijf u tijdig in voor een bezoek aan volgende woning(en):

 

Een aangepaste woning voor onze latere noden

Een nieuwbouwwoning waarbij het comfort van minder mobiele bewoners als uitgangspunt werd genomen, rekening houdend met een rolstoelgebruiker. In nauw samenwerkingsverband met de opdrachtgevers en de nodige adviseurs werd er een moderne, aangepaste, maar toch compacte éénlaagse woning gerealiseerd die in functie staat van een geautomatiseerd leefgebruik. Een doorlopende vrije circulatie rond het hart van de woning (de leefkeuken), waarbij de connectie met het uitgestrekte achterliggend natuurgebied wordt versterkt, ligt aan de grondslag van het conceptontwerp.

Locatie: 2390 Malle (11-18u)

 

Gelijkvloerse woning voor levenslang wonen

Deze éénlaagse vrijstaande woning is ontworpen rond het idee van levenslang wonen. Om die reden werd de volledige bouwzone ingevuld, niet alleen door de woning zelf, maar ook door zonneluifels, fietsenberging en carport. Architectuur en interieur gaan hand in hand voor een optimale benutting van de oppervlakte. De leefruimtes ontplooien zich rond de centrale inkomhal en kregen door hun weldoordachte positie de gepaste privacy en de geschikte oriëntatie.

Locatie: 3360 Korbeek-Lo (10-18u)

 

Om alles vlot te laten verlopen, dient u vooraf in te schrijven. Gelieve te vermelden welke woning(en) u wenst te bezoeken op zondag 29/09 aub.

U ontvangt daarna een bevestigingsmail met de gedetailleerde adresgegevens.

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren: 014/404 270.

Bouwteam ARKANA;