Bezoekt u deze woningen in opbouw?

Gepubliceerd op: 13 januari 2022

Deze woning situeert zich in een landelijke omgeving te Zoersel. Omwille van de oriëntatie en het mooie zicht naar achteren, is getracht de bouwzone voornamelijk in de breedte zoveel mogelijk te benutten. Door de gevelopeningen zorgvuldig te kiezen worden de leefruimtes doorheen de hele dag voorzien van oost-, zuid- en west-zon.

De binnenruimtes zijn parallel langs elkaar geschakeld, en daarbij vormt de trap een buffer tussen de eetkeuken en de zithoek. Ondanks deze ruimtelijke scheiding, vinden de functies hun connectie via bewust ontworpen looplijnen en zichtassen. 

Wilt u deze woning in opbouw in Zoersel bezoeken op 29 of 30 januari? Maak dan hier uw afspraak.

Op een ruime kavel in Geel bouwen we deze moderne BEN-woning.

De unieke architectuur springt meteen in het oog!  Via de grote glaspartijen achteraan de woning wordt het natuurlijke zonlicht ruimschoots in de verschillende ruimten opgenomen. Op die manier is er steeds een nauw contact met het mooie zicht op de diepe tuin. Bezoek deze woning en beleef het comfortabele gevoel vanuit de leefomgeving en de slaapkamers.

Deze moderne woning is helemaal klaar voor de toekomst en voldoet ruimschoots aan de strenge energienormen.

Maak hier uw afspraak voor een bezoek aan deze woning in opbouw in Geel op 5 of 6 februari.Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden.

We doen al het nodige om de covid-maatregelen stipt op te volgen, en alles veilig te laten verlopen:

  • we plannen een tijdsslot voor u in, gelieve stipt aanwezig te zijn aub;
  • de social distance van 1,5 meter blijft gerespecteerd, en iedereen draagt een mondmasker; 
  • voelt u zich ziek, blijf dan rustig thuis, en laat ons iets weten. Ook onze bouwconsulenten hanteren dit principe. We maken dan een andere afspraak op een beter moment, zo houden we het voor iedereen veilig;
  • afspraken worden ingepland onder voorbehoud van eventueel gewijzigde covid-maatregelen.

Mocht u liever op een ander ogenblik een bezoek aan  een nieuwbouwwoning in uitvoering wensen, neem dan contact. We bekijken samen welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en plannen een bezoekje in.

Tot binnenkort,

bouwteam Arkana