Bezoekt u deze woning in opbouw in Boortmeerbeek?

Gepubliceerd op: 24 september 2018

Bezoek deze woning in opbouw op zondag 07/10 (10u-17u)

Locatie: Oudestraat 28 - 3190 Boortmeerbeek

Allereerst een goed doordacht ontwerp

Het gelijkvloers bevat verschillende open leefruimtes met een vlotte circulatie doorheen de verschillende ruimtes. Dit is zeer aangenaam om in te wonen, en biedt ook mogelijkheden naar eventuele wijzigende behoeftes doorheen verschillende generaties.  Op die manier verkrijg je een woning die u levenslang comfort biedt.

De verdieping herbergt nog 4 slaapkamers, en een ruime badkamer en bureauruimte.

  

En knappe materiaalkeuzes

Het houten skelet kan worden omgeven door allerlei soorten gevelmaterialen. De keuze van de bouwheer is hier gevallen op een aparte gevelsteen die zeker in het oog springt. We geven u ter plaatse graag meer informatie ivm de uitvoering.

Ervaar ook hoe het licht als het ware in de leefruimtes wordt gezogen door middel van optimaal georiënteerde grote raampartijen.

Komt u graag langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken? Bezoek gerust de opendeurdag op zondag 7 oktober. Inschrijven is niet nodig, u bent van harte welkom.

Bekijk ook onze andere realisaties en werven in opbouw. Laat het ons weten indien u meer informatie wenst, of een werf wenst te bezoeken. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek en advies. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren: 014/404 270, Paul Janssens: 0485/625 115 en Jef Dauwen: 0496/494 228.

Bouwteam ARKANA;

·         maakt deel uit van de B&R Bouwgroep

·         is geregistreerd aannemer en lid van Confederatie Bouw 

·         lid van Pixii

·         lid van WTCB