Bezoek op 14-15 mei deze laagbouw-woning in Rumst.

Gepubliceerd op: 26 april 2022

In Rumst bouwen we momenteel deze laagbouw-woning met aandacht voor levenslang comfortabel wonen. Zo is er een vlotte circulatie doorheen de woning, en de polyvalente ruimte biedt verschillende mogelijkheden zoals een bureau- of hobbyruimte, extra slaapkamer, ...

Waar de woning zich rond de centrale inkomhal rijkelijk opent naar de zonzijden, werd de gevel aan de noordzijde bijna volledig gesloten gehouden om hier, naast de toegangen van de woning, alle secundaire functies zoals technische-, sanitaire en bergruimtes te herbergen. De leefruimtes vinden een maximale aansluiting met het groen rond de woning en het buitenleven.

De leeffuncties kregen een weldoordachte positie en lopen vloeiend in elkaar over met heel veel aandacht voor de praktische noden enerzijds en de juiste sfeer, privacy en oriëntatie anderzijds. 

De woning wordt uitgerust met een warmtepomp met boringen, vloerverwarming, alsook PV-panelen. De eigenaars zullen genieten van een aangenaam binnenklimaat in gans de woning, het hele jaar door, en dat met een beperkt energieverbruik!

Kortom, een lichte en praktische woning die uitnodigt tot comfortabel en zorgeloos wonen.

Bent u benieuwd om deze woning in opbouw-fase te bezoeken, of wenst u vrijblijvend bouwadvies? Kom dan geheel vrijblijvend langs op 14 of 15 mei (10u-17u). 

Locatie: Hoveniersstraat 38 B, 2840 Rumst.

U bent van harte welkom, zonder voorafgaande afspraak.

Bouwteam Arkana

MAAK HIER UW AFSPRAAK