Bezoek een Lage-Energie-Woning of Passiefhuis

Gepubliceerd op: 7 maart 2013

Hebt u bouwplannen?  Dan wilt u ongetwijfeld wel enkele realisaties bezoeken, alsook enkele werven in opbouw bekijken. Op onze website leest u de getuigenissen van onze klanten, alsook tal van realisaties. Ontvang via dit contactformulier meer informatie zoals onze brochure, gedetailleerde referentielijst met adresgegevens, …  Zo kan u zelf een selectie maken van enkele projecten bij u in de regio.

U bent ook welkom tijdens onze Open-Werf-Dagen, die worden aangekondigd op onze website.  Wilt u op de hoogte blijven, dan sturen we u graag vrijblijvend een uitnodiging.

Vindt u de keuze tussen een Lage-Energie-Woning of Passiefhuis moeilijk?  Steeds strengere bouwnormen, specifieke uitvoeringsmethodes en nieuwe bouwtechnieken zetten sterk op, en veel mensen zien door het bos de bomen niet om tot een totaalplaatje te komen dat aan alle criteria voldoet. 

Graag maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen samen met ons bouwteam te bespreken om zo tot de juiste keuze te komen.
Het Arkana-team begeleidt u door het ganse bouwproces, reeds vanaf de eerste stap, de keuze van de bouwgrond tot na de oplevering van uw instapklare thuis.  Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Deze unieke werkwijze werd bekroond door onze nominatie voor de Belgian Building Innovation Award

De energienormen voor woningbouw verstrengen zodanig om tegen 2021 enkel nog ‘bijna-nul-energiegebouwen’ te realiseren.
Indien u nu bouwt volgens de huidige regels, dan bekomt u een energiezuinige woning, die in de nabije toekomst op energetisch vlak echter al snel achterhaald zal zijn.  Dit heeft onvermijdelijk een impact op de waarde van uw woning, wellicht de grootste investering van uw leven.
Daarom bouwt Arkana nu reeds volgens de toekomstige normen Nul-Energie-Woningen, Passiefhuizen en Lage-Energie-Woningen in houtskeletbouw, volledig op maat en instapklaar volgens het sleutel-op-de-deur principe.
Dankzij uw energiezuinige investering kan u genieten van verschillende voordelen/premies van de overheid, netbeheerder, banken. We informeren u hier graag over en hopen u spoedig te ontmoeten.