Bezoek deze BEN-woning in Oud-Turnhout

Gepubliceerd op: 11 februari 2022

Wilt u uw bouwwens graag in vervulling zien gaan? Kom dan langs tijdens ons open-werf-weekend op 12-13 maart in Oud-Turnhout.

We stellen deze unieke woning in opbouw voor u open, volledig ontworpen op maat van de familie Peeters.  De bouwheer verkiest om alle leefruimten gelijkvloers te voorzien:

  • Enerzijds het slaapgedeelte dat 3 ruime kamers en 2 badkamers herbergt.
  • In het hart van de woning bevindt zich de leefkeuken, die naadloos over gaat in de comfortabele zitruimte. Dankzij deze open architectuur en de juiste oriëntatie van raampartijen, baadt de volledige leefruimte in het natuurlijke zonlicht.
  • Boven bevindt er zich nog een bureauruimte met zicht op de bosrijke omgeving.
  • De woning is tevens voorzien van een kelder met een technische ruimte en wasplaats. 

Eén ding is zeker, het zal comfortabel en duurzaam wonen zijn in deze BEN-woning. Benieuwd om deze woning in opbouwfase te ontdekken? Of wilt u informatie over onze werkwijze en persoonlijk bouwadvies? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we u goed kunnen ontvangen en rondleiden.

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Na inschrijving ontvangt u een e-mail met de adresgegevens en het tijdstip waarop we u persoonlijk kunnen rondleiden. We doen al het nodige om de covid-maatregelen stipt op te volgen, en alles veilig te laten verlopen.

Mocht u liever op een ander ogenblik een bezoek aan  een nieuwbouwwoning in uitvoering wensen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We bekijken samen welke woning qua stijl of regio u het meest aanspreekt, en plannen een bezoekje in.

Of bekijk onze talrijke foto-reportages, en ontdek welke stijl u het meest aanspreekt.

We zijn benieuwd naar uw bouwwensen, en kijken ernaar uit om u hierbij te adviseren.

Tot binnenkort,

bouwteam Arkana