Arkana bekroond met Trends Gazelle 2013!

Gepubliceerd op: 25 maart 2013

Jaarlijks selecteert én bekroont het financieel-economisch weekblad Trends 200 snelgroeiende bedrijven per provincie.
Opnieuw valt Arkana in de prijzen, dit keer met de Trends Gazellen 2013!  Hiermee behoort Arkana tot de selecte groep van 200 snelst groeiende ondernemingen in de provincie Antwerpen.
Het staat dan ook als een paal boven water dat energiezuinig bouwen meer en meer aan interesse wint.
Arkana onderscheidt zich door het innovatieve bouwteam met ervaringsdeskundigen.  Aangezien de bouwnormen en –regels alsmaar strenger worden, heeft dit immers een  invloed op het hele concept.  De coördinatie door het Arkana bouwteam neemt de bouwzorgen weg. Het team staat garant voor een zeer persoonlijke en professionele aanpak.
U kan reeds rekenen op advies van bij de allereerste stappen zoals de keuze van uw bouwgrond. Samen bekijken we hoever u wilt gaan in energiezuinig bouwen, om zo tot de juiste keuze te komen tussen een Energiezuinige Woning, Lage-Energie-Woning, Passiefhuis of Nul-Energie-Woning.
Indien u nu bouwt volgens de toekomstige energienormen, dan zal uw woning op energetisch vlak up-to-date blijven en dit heeft onvermijdelijk een positieve impact op de waarde van uw woning, wellicht de grootste investering van uw leven.
Arkana heeft de jarenlange ervaring in houtskeletbouw dan ook steeds verder verfijnd, en heeft tal van Lage-Energie-Woningen, Passiefhuizen en Nul-Energie-Woningen op het palmares.
Wenst u kennis te maken met ons bouwteam?  We nodigen u alvast uit tijdens een Open Werf Weekend op zondag 28 april in 2470 Retie, Werbeek 14.
Dit betreft een moderne Lage-Energiewoning in houtskeletbouw tijdens de RUWBOUWFASE.

Wij hopen u sowieso spoedig te ontmoeten.
Het ARKANA-bouwteam.