Werk en privé gescheiden, maar toch dichtbij!


De integratie van een praktijkruimte en uw privé-vertrekken in één woning is voor veel ondernemers of zelfstandigen met een vrij beroep een droom. Op die manier vermijdt u de kost van een externe locatie, bespaart u op reistijd, en mits de nodige privacy is dit ook nog eens de ideale combinatie met uw privéleven.

nieuwbouwwoning met aparte toegang voor praktijkruimte - realisatie Mertens-De Hondt in Holsbeek

'Wij hebben de samenwerking als zeer professioneel ervaren, en we hebben weinig kopzorgen gehad.' -familie MertensWenst u meer informatie ivm het bouwen van uw nieuwe woning met praktijk of een volledige huisartsenpraktijk?


Neem dan vrijblijvend contact


Een nieuwbouwwoning met praktijk bouwen zonder zorgen 


U bent druk bezet, en een nieuwbouwtraject kan soms afschrikken.  Het is een argument dat we wel eens hoorden, en we zijn fier om daar een antwoord op te bieden met onze persoonlijke totaalbegeleiding en onze unieke werkwijze binnen een bouwteam.

Ons ervaren en professioneel bouwteam buigt uw bouwwensen deskundig om tot uw droomwoning én praktijk! Vanuit onze 20-jarige ervaring loodsen we u zorgeloos doorheen het bouwtraject van bij het ontwerp tot de oplevering van uw instapklare droomwoning met praktijk.  Alles volledig afgestemd op uw wensen, want iedere realisatie is uniek.


Huisartsenpraktijk met meerdere kabinetten:


huisartsenpraktijk 't Zwaantje


Arkana bouwde reeds heel wat BEN-woningen met praktijkruimte voor allerlei vrije beroepen en ondernemers, en tevens volledige huisartsen-praktijken.

BEKIJK HIER MEER REALISATIES
STAM Woning MERT_c_The Fresh Light_061-AANGEPAST (Large)

Of wandel als het ware doorheen deze privé-woning met praktijk, die voorzien is van een aparte toegangsdeur: