1 Paul J

Paul Janssens

Bouwconsulent

 

Omschrijf je team in 3 kernwoorden

meedenkend - kwalitatief - innovatief

 

Specifieke taken binnen het team:

Het concept voor het bekomen van een duurzame comfortabele woning toelichten aan potentiële bouwers, hen hierin adviseren en begeleiden vaak al bij de keuze van een geschikte bouwgrond. Een doorgedreven budgetbewaking waarbij de meest aangewezen architect, een gepersonaliseerd ontwerp, technieken, structuur en afwerkmaterialen afgestemd wordt op dit vooropgesteld budget. Nieuwe inzichten bekomen over duurzaam en kwalitatief bouwen door het volgen van gespecialiseerde opleidingen en het bezoeken van vakbeurzen.

Omschrijf wat jouw taak boeiend en leuk maakt:

Door de enorme diversiteit in mogelijkheden is het scheppen van een kader en manoeuvreren waar nodig om binnen dit kader tot een goed resultaat te komen, enorm uitdagend. Mensen tijdens dit traject ontzorgen door het bieden van een meerwaarde en het aanbrengen van constructieve oplossingen daar waar er zich problemen aandienen. Het steeds kunnen terugvallen op de bouwtechnische knowhow van het Arkana team met als doel elk project probleemloos te laten verlopen in het streven naar 100% klanttevredenheid. De bereidheid en zelfs drang van onze klanten hun ervaringen te delen met aspirant bouwers, gewoon uit dankbaarheid om deze in vele gevallen enorm frustrerende bouwperiode volledig om te switchen naar een aangename stressloze ervaring.

Een leuk weetje:

Paul heeft niet enkel ervaring in de praktijk (hij bouwde eigenhandig zijn houtskeletwoning in Geel), hij beschikt ook over een ruime theoretische kennis die hij continue bijschaaft.