2020 Bram web

Bram Van Meer

Projectvoorbereider

Anciënniteit sinds 2010

 

Omschrijf je team in 3 kernwoorden

veelzijdig - gemotiveerd - leergierig

 

Specifieke taken binnen het team

Ik doe al het tekenwerk in autocad, gaande van het verwerken van de eerste besprekingen met de klanten (planbespreking) over het uitwerken van fundering en houtskelet tot de uitvoeringsplannen voor op de werf. Hierbij horen uiteraard nauwe contacten met ingenieurs en leveranciers. 

Daarnaast doe ik ook de luchtdichtheidsmetingen op al onze werven, zowel in ruwbouwfase als in afgewerkte fase in het kader van de EPB-verslaggeving.

Omschrijf wat jouw taak boeiend en leuk maakt

Geen enkele woning is hetzelfde, hier zitten soms stevige uitdagingen bij. Het uitdenken van de beste oplossing en dit dan effectief verwezenlijkt zien, maakt de job iedere dag weer boeiend.

 

 

De grote kracht van Arkana zit in het gedreven en ervaren bouwteam dat tot het uiterste gaat om uw woondromen te realiseren. U geniet van een persoonlijke totaalbegeleiding. Tijdens de eerste besprekingen, het volledige ontwerpproces en het selecteren van de gewenste materialen wordt u intensief begeleid door één van onze bouwconsulenten.

Als de bouwwerf is opgestart, vormt uw vaste werfleider uw rechtstreekse aanspreekpunt. Maar ook achter de schermen werken heel wat gedreven medewerkers intensief samen om uw project te doen slagen. Aangename kennismaking!